hu en
2016. Május 14. 15:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
VÁLOGATOTT
Juhász Roland: "Fizikálisan és játékban is lépegetünk előre"

Csapatkapitányunk beszélt a válogatott ausztriai felkészüléséről és a május 20-ai, Elefántcsontpart elleni mérkőzésről is.

„Az U21-es válogatott elleni találkozó remekül szolgálta a felkészülésünket, mindenki élvezte a játékot, én is nagyon jól éreztem magam a pályán, annak pedig külön örülök, hogy végigjátszottam a meccset. A mostani időszak fizikálisan a legmegterhelőbb, kicsit fáradtabbak vagyunk, de ez természetes. Ugyanakkor ilyenkor is fontos a koncentráltság, ezért is volt abszolút hasznos a fiatalok elleni játék. Lépegetünk előre, és remélem, az Eb-re csúcsformába lendül a csapat. Minden igényt kielégítő környezetben készülünk Ausztriában, ahonnan szerdán térünk haza Magyarországra, hiszen pénteken újabb feladat vár ránk, Elefántcsontpart ellen játszunk. Jó, hogy a következő hetet is egy komoly meccsel tudjuk majd zárni, ilyenekre van szükség ahhoz, hogy fejlődjünk. Jelenleg mindenki arra koncentrál, hogy az edzőtáborban a maximumot kihozza magából és ott lehessen a végleges keretben. Persze azért szóba kerül köztünk a kontinensviadal, de elsősorban az edzések és a pénteki, budapesti meccs jár a fejekben" – nyilatkozta a vidi.hu-nak Juhász Roland.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek