hu en
2016. Március 02. 09:00  -  Gressó Gergely   -   Fotó: vidi.hu
Horváth Ferenc: „Úgy játszunk majd, mintha 0-0-ról indulna a párharc“

Vezetőedzőnk nem foglalkozik az első mérkőzés eredményével, gólt, gólokat vár a csapattól az FTC elleni kupavisszavágón is.

„Ha lehetne választani az eddigi győzelmeink közül, akkor a szombati biztosan ott lenne a kedvencek között, mert tényleg az utolsó pillanatig mentek előre a srácok, aminek meg is lett a gyümölcse – erre a mentalitásra lehet építeni a Ferencváros ellen is. Úgy játszunk majd, mintha 0-0-ról indulna a párharc, különösebben nem változtatunk a játékunkon amiatt, mert egygólos előnnyel várjuk a visszavágót, tehát szeretnénk gólt, gólokat szerezni ma este is. Minden együttes életében előfordul az, hogy egyszer-kétszer gyengébben játszik, a Fradinál úgy tűnik, ez az idő most jött el, ettől azonban ők nem lettek gyengébb csapat, mint korábban. Kezdjük megszokni a Pancho Arénát is, ha a szurkolóink olyan hangulatot teremtenek, mint legutóbb, akkor tényleg hazai pályán érezhetjük majd magunkat “ – mondta Horváth Ferenc a Ferencváros elleni kupavisszavágó előtt. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek