hu en
2015. November 27. 13:34  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
ELLENFÉL-LES
A Fradi idei menetelését megállító MTK érkezik Sóstóra

A fővárosi kék-fehérek a tabella harmadik helyéről várják a szombati bajnokit.

Meccs center Videoton FC - MTK Budapest OTP Bank Liga NB I,
17. forduló
2015. November 28. 15:30

A bajnokság 17. fordulójában az MTK-val találkozunk hazai pályán. László Csaba együttese jól szerepel idén, 16 kör után dobogósok, az előző fordulóban nekik sikerült először a szezonban legyőzni a Ferencvárost. 25 pontot gyűjtöttek eddig, 20 gólt szereztek és 14-et kaptak. Idegenben eddig 9-szer léptek pályára, kétszer nyertek, négyszer ikszeltek és háromszor veszítettek. A csapat legeredményesebb játékosai Torghelle Sándor és Kanta József, mindketten 6 gólt jegyeznek.   

Legutóbb 2010 májusában tudtak ponto(ka)t szerezni Fehérváron a kék-fehérek, azóta négy bajnokit játszottunk velük hazai pályán és mindegyiket megnyertük, a legutóbbit 5-0-ra. Augusztusban viszont ők nyertek 1-0-ra Budapesten.

Az elmúlt héten a következő játékosok jutottak szóhoz: Hegedüs - Grgic, Myke, Gera, Torghelle (Baki), Vass (Thiam), Bese, Kanta, Poór, Vadnai, Strestik (Hajdú).

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek