hu en
2015. Május 07. 09:00  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
SZAVAZÁS
Legyen az Év játékosa és a szezon legszebb gólja is a Vidié!

A RangAdó-díjátadón két kategóriában idén is a közönség szavazatai döntenek. Szavazzon Juhászra, Kovácsra és Nikolicsra!

A Magyar Labdarúgó Szövetség a 2014-2015-ös évad végén is megtartja hivatalos díjátadóját, a RangAdó-díjátadót, és a hagyományoknak megfelelően két kategóriában a szurkolók szavazatai alapján kerül ki a végső győztes. Az Év magyar játékosa kategóriában 15 itthon és külföldön játszó magyar játékosra lehet szavazni, míg az OTP Bank Liga legszebb gólja kategóriában a 10 legszebb gólra szavazhatnak a szurkolók.

A szavazáshoz egy email címmel vagy Facebook regisztrációval lehet belépni az oldalra, majd a kiválasztott játékosra és gólra leadni a szavazatot. Egy nap csak egy játékosra és egy gólra szavazhat, viszont a játék ideje alatt minden nap visszatérhet az oldalra szavazni. A játék végén 5db szurkolói mezt és hozzá MLSZ ajándékcsomagot sorsolnak ki a szavazók között mindkét kategóriában!

Az Év játékosa díj jelöltjei:

Böde Dániel (FTC), Bódi Ádám (DVSC-TEVA), Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Elek Ákos (Changchun Yatai), Gera Zoltán (FTC), Juhász Roland (Videoton FC), Kanta József (MTK), Király Gábor (Fulham), Kovács István (Videoton FC), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Nikolics Nemanja (Videoton FC), Stieber Zoltán (Hamburg), Tőzsér Dániel (Watford), Varga József (DVSC- TEVA).

Az Év gólja díj jelöltjei:

Eppel Márton (Paksi FC), Kovács István (Videoton FC), Kanta József (MTK), Gera Zoltán (FTC), Simon Krisztián (1860 München), Nikolics Nemanja (Videoton FC), Csiki Norbert (MTK), Varga József (DVSC-TEVA), Varga Roland (FTC), Roland Lamah (FTC).


Szavazzon ide kattintva a Vidi játékosaira május 18-ig!


Íme Nikolics bombája, amit a Pécsnek lőtt októberben

CÍMKÉK
szavazás Nikolics Nemanja Kovács István Juhász Roland
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek