hu en
2015. Április 05. 20:42  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
EDZŐI ÉRTÉKELÉS
Joan Carrillo: "Megszereztük a három pontot és ez a legfontosabb"

A két vezetőedző a mérkőzés után értékelte a látottakat.

Joan Carrillo: A gólon kívül még volt két-három lehetőségünk egy nagyon jó Újpest ellen. Tudtuk, hogy remek csapattal találkozunk, így is készültünk. Megszereztük a három pontot, és úgy gondolom, ez a legfontosabb. Sokan mondják, hogy megnyertük már a bajnokságot, de erről természetesen nem beszélhetünk, amíg matematikailag is van esély arra, hogy utolérjen valamelyik ellenfelünk. A játékosaim intelligens futballisták, ők is tisztában vannak azzal, hogy 8 mérkőzés még előttünk van, ezeken pedig ugyanolyan odaadással kell teljesíteniük, mint eddig, hogy elérjük a célunkat. A mai nem volt életünk legjobb meccse, de az utolsó pillanatig küzdöttünk, ezzel a hozzáállással kell továbbra is dolgoznunk.

Nebojsa Vignjevic: Gratulálok az ellenfélnek, hiszen kemény meccsen szerezték meg a 3 pontot. Mi is jó teljesítményt nyújtottunk, elégedett vagyok a játékosaimmal, az eredménnyel már nem. Néhány komoly helyzetet kialakított a Vidi és élt azokkal az ajándékokkal, amiket adtunk, a Videotonban pedig kiváló játékosok vannak, ezt kihasználták. Megpróbáltunk minden területet lezárni és abból helyzeteket kialakítani, de sajnos nem tudtunk, a vendégeknek ugyanis a védelme is remek. Remélem, a szerdai kupameccsen jobb eredménnyel zárunk.

CÍMKÉK
edzői értékelés edző Joan Carrillo Milan 2014-2015 OTP Bank Liga NB I Újpest FC - Videoton FC
Hírek
Calatayud és Juhász a forduló válogatottjában RÓLUNK ÍRTÁK @ 2015. Április 08.

A csakfoci.hu összeállításába ezúttal az Újpest elleni, hétvégi bajnokin remekül védő és a védelmet nagyszerűen irányító Calatayud, valamint Juhász Roland került be a Vidiből.

Nincs törés, Kovács István hamarosan kezdheti a rehabilitációt 2015. Április 07.

Megnyugtató eredményt hoztak a fiatal középpályásunk vasárnapi súlyosnak tűnő sérülését követő vizsgálatok. Sajnos azonban rajta kívül többen is orvosi kezelésre szorulnak a keretben. 

Gyurcsó: "Nagyon fontos volt az újpesti győzelem" INTERJÚ @ 2015. Április 06.

Szélsőnk szerint sokat elmond a Vidi erejéről, hogy egy olyan találkozón is nyerni tudott a csapat, amikor nem játszott igazán jól.

Győzött Újpesten a Vidi TUDÓSÍTÁS @ 2015. Április 05.

Oliveira találatával sikerült nyernünk a lilák otthonában, így tartjuk 10 illetve 11 pontos előnyünket az MTK és az FTC előtt.

Szolnoki Roland: "Nem foglalkozunk azzal, hogy a Ferencváros megközelített bennünket 8 pontra" INTERJÚ @ 2015. Április 05.

Védőnk hozzátette, a csapat célja, hogy vasárnap nyerjen az Újpest otthonában, és akkor ismét visszaáll a 11 pontos különbség a két együttes között.

Rekord-párharc következik az Újpest FC ellen STATISZTIKA, ÉRDEKESSÉGEK @ 2015. Április 03.

Az Újpesttel és a Győrrel játszottuk eddig a legtöbb bajnokit - 95-öt -, vasárnap estétől azonban elmondhatjuk, hogy a lilákkal találkoztunk legtöbbször az élvonalban.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek