hu en
2014. November 02. 22:59  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
INTERJÚ
Trebotic: "Úgy érzem, sikerült egyből felvennem a meccs ritmusát"

Simon Ádám sajnálatos sérülése miatt horvát középpályásunk a 31. percben lépett pályára, és végig nagyon veszélyesen futballozott.

"Ahogy azt vártuk, nagyon nehéz találkozón vagyunk túl egy jó Honvéd ellen. A mérkőzés nagy részében sikerült kontrollálnunk a játékot. Csereként léptem pályára Simon Ádi sajnálatos sérülését követően, viszont úgy érzem, sikerült egyből felvennem a ritmust. Sándor Gyurival játszottam együtt a középpályán, és ezúttal támadóbb szellemben küldött pályára a mester. Voltak is gólhelyzeteim, ezek viszont sajnos kimaradtak. A pályán hatalmas harc zajlott, minden labdáért nagyon keményen meg kellett küzdenünk. A legfontosabb azonban a 3 pont megszerzése volt, ami miatt mindannyian nagyon boldogok vagyunk" - nyilatkozta honlapunknak Trebotic.

CÍMKÉK
Dinko Trebotic 2014-2015 OTP Bank Liga NB I Videoton FC - Budapest Honvéd
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek