hu en
2014. Szeptember 06. 17:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
VÁC FC - VIDEOTON FC II 4-1 (2-1)
Nem bírtak a Váccal a Vidi fiataljai

Háromgólos vereséget szenvedett a Vidi II a Vác FC otthonában az NB III Közép-csoport 4. fordulójában.

NB III Közép-csoport, 2014-2015, Őszi szezon, 4. fordulóMeccs center 
4-1
(2-1)
Pölöskei 2, Tányéros 17, Zsolnai 67, Farkas 84
Vác FC:
Palásthy -- Benkó (Karácsony 78), Pölöskei, Tányéros, Farkas, Zsolnai, Rusvay, Kovács (Greff 67), Tóth, Rása (Gulyás 58), Németh
Tányéros (ög) 23
Videoton FC II:
Gábor -- Baksa, Dobsa, Kecskeméti, Király, Vallejos, Sejben, Havasi (Ács 46), Vincze (Büki 80), Kókány (Cseri 60), Kalmár Bence
2014.09.06. VácVárosi StadionJátékvezetők: Agócs RóbertSzarvas LászlóCsáky Tibor

Nehéz mérkőzés várt második csapatunkra, ugyanis továbbra sem számíthatott Bíró Imre vezetőedző több alapemberére sem. Géresi, Paudits, Kiprich, Bognár és Cseszneki sérülés miatt nem tudta vállalni a játékot. A találkozó előtt a két csapat vezetőedzője jó hangulatban beszélgetett egymással. A Vác FC trénere, Csank János korábban Bíró Imre edzője is volt, még Siófokon, azóta is jó kapcsolatot ápol a két szakember.

A találkozó díszvendége csapatunk korábbi támadója, Torghelle Sándor volt, aki a kezdőrúgást is elvégezte. Akár csak a múlt héten, ezúttal is újoncot avattunk a kezdőcsapatban Kecskeméti Krisztián személyében, aki az U21-es együttesünk játékosa.

A Vác FC már az első perc végén megszerezte a vezetést, a félpályáról kapu elé ívelt szabadrúgást Pölöskei fejelte a kapunkba (1-0). A folytatásban is a hazaiak domináltak, a 17. percben egy szögletet követően Tányéros talált a hálóba (2-0). Öt perccel később Tányéros újabb gólt fejelt, ennek azonban nem örült, hiszen Sejben beadása után a váci játékos a saját kapujába csúsztatta a játékszert (1-2).

A második félidőben is debütált csapatunkban egy ifista, a 60. percben Cseri Richárd lépett pályára. A 67. percben Zsolnai Richárd növelte a hazaiak előnyét egy gyors kontra végén(3-1). Hat perccel a vége előtt Farkas is betalált Gábor Péter kapujába, ezzel 4-1-re módosítva az állást. A 88. percben Büki távolról a felső lécet találta el, majd két perccel később a hazaiak is telibe találták a kapufát.

Az utolsó percekben az eredmény már nem változott, 4-1-re nyert a Vác FC.

 

Bíró Imre:

"Gratulálok a Vácnak, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Számunkra nagyon tanulságos meccs volt, fiatal játékosaim sokat tanulhattak ebből az összecsapásból. Még egyszer gratulálok a Vácnak!"

CÍMKÉK
2014-2015 NB III Közép-csoport Vác FC - Videoton FC II
Hírek
És egyébként, hogy élsz? - Villámkérdések Lang Ádámnak INTERJÚ @ 2015. Szeptember 06.

Rovatunkban nem kizárólag a labdarúgással, a meccsekkel kapcsolatban kérdezzük játékosainkat, hanem a mindennapi életükre, szokásaikra vagyunk kíváncsiak, vagyis olyan dolgokra, amelyek a munka vagy a tanulás mellett mindannyiunk életében fontos szerepet játszanak.

Juhász Roland: "Biztos, hogy nem játszhatok hétfőn Észak-Írország ellen" 2015. Szeptember 05.

Védőnk ismét megsérült, és már a 24. percben le kellett cserélni a magyar-román válogatott mérkőzésen.

Juhász Roland: "Higgadtnak kell maradnunk" VÁLOGATOTT @ 2015. Szeptember 03.

Lang Ádám is azt emelte ki, hogy nem szabad túlpörögve pályára lépni péntek este.

Sikerrel kezdte a szezont NB II-es női csapatunk NB II nők @ 2015. Szeptember 03.

A DAC Unió otthonában sima győzelemmel nyitott a Vidi női csapata.

Íme a következő három forduló teljes programja 2015. Szeptember 03.

Szeptemberben három bajnokink lesz, a hazai, Újpest ellenit közvetíti a TV, míg a Paks és Békéscsaba elleni idegenbeli találkozóinkat csak a helyszínen lehet élőben megtekinteni.

Loic Nego: "Nem lesz könnyű dolgom bekerülni a Vidi kezdőcsapatába, de természetesen ez az egyik legfőbb célom" INTERJÚ @ 2015. Szeptember 03.

Többszörös francia utánpótlás-válogatott védőnk azt is elárulta, kik segítették a beilleszkedését a Vidibe, illetve, hogy az első néhány nap tapasztalatai alapján, mit gondol a csapatról és a klubról.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek