hu en
2014. Július 17. 15:03  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: vidi.hu
ELLENFÉL-LES
A friss Szuperkupa-győztes Újpest látogat Sóstóra

A lila-fehér együttes keretében nagy változások történtek a nyári szünet alatt. 

Szombaton 18.30-tól az Újpest ellen játszunk felkészülési mérkőzést a Sóstói Stadionban. Nebojsa Vignjevic csapata az elmúlt szezont a tizenharmadik helyen fejezte be, viszont megnyerte a Magyar Kupát (MK), miután a DVTK-t tizenegyesekkel legyőzte a döntőben, eltiltásuk miatt az Európa Ligában azonban nem indulhattak el.

A július 11-ei Szuperkupa-döntőben a bajnok DVSC-vel találkoztak és az MK-döntőhöz hasonlóan, tizenegyespárbaj után diadalmaskodtak.

Az Újpest keretében nagy változások történtek az elmúlt hetekben, 15 játékos távozott (köztük Lázár Bence, Zamostny Balázs, Jarmo Ahjupera, Juanan, Pierre-Yves Ngawa), 8 érkezett (többek között Forró Gyula Kecskemétről, Vadász Viktor Diósgyőrből, Nagy Gábor Szombathelyről, Berat Ahmeti az FK Pristinától) és még vannak további kiszemeltjei a szakmai stábnak, sajtóhírek szerint például a pápai George Griffiths vagy a Guzmics - Németh páros a Haladástól. Szerződésük meghosszabbítása után továbbra is Újpesten játszik a keret két legrutinosabb magyar játékosa, Balajcza Szabolcs és Kabát Péter.

Szintén a nyári szünet lényeges híre újpesti szempontból, hogy sportigazgatóként visszatért a klubhoz Kovács Zoltán, aki az elmúlt szezonban a DVTK-nál töltött be hasonló posztot, korábban pedig játékosként és vezetőként is a lila-fehérek egyik meghatározó személye volt.

Szurkolói információkat ide kattintva talál a mérkőzésről!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek