hu en
2014. Július 11. 06:32  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Brazil és argentín sztárokkal a soraiban vár ránk a PSG

A hét elején a Hartberg ellen játszott felkészülési mérkőzést a francia PSG, és magabiztosan nyertek az osztrákok ellen.

Szombaton 17 órakor a négyszeres francia bajnokcsapat ellen játszunk felkészülési mérkőzést Ausztriában. Laurent Blanc tanítványai tavaly és idén is bajnoki címet ünnepelhettek. A végéhez közeledő brazíliai vb miatt a legnagyobb sztárok természetesen még nem kezdték el a felkészülést a PSG-vel, több játékosukra vár még mérkőzés, hogy mást ne mondjuk, az argentin Ezequiel Lavezzi vasárnap vb-döntőt játszik Németország ellen. Honfitársa, a 20 millió Eurót érő Javier Pastore, mivel nem került be az argentin keretbe, így ő már a PSG-vel készül, sőt a Hartberg elleni felkészülési mérkőzésen a kezdőben kapott helyet, így valószínűleg ő ellenünk is pályára lép majd.

Thiago Silva és David Luiz játékára természetesen semmi esély, ők ugyanis szombaton Hollandia ellen bronzmeccset játszanak a vb-n. Brazil sztárokkal azonban így is találkozhatnak Sándor Györgyék, hiszen a Hartberg elleni kezdőcsapat tagja volt a 33 millió Eurót érő Lucas, valamint a 25 millió eurós Marquinhos is. Uruguay egyik legnagyobb sztárja, és a PSG messze legértékesebb játékosa, a 60 millió Euróra becsült Edinson Cavani valószínűleg szintén nem lesz ott a szombati csapatban. A PSG "tízese", Zlatan Ibrahimovic ugyan nem szerepelt a svéd válogatottal a vb-n, ettől függetlenül őt sem láthatjuk szombaton ellenünk a pályán, ugyanis aznap a PSG egyik főszponzoránál, a NIKE-nál lesz marketing szereplése.

A hiányzó világsztárok ellenére is igen komoly csapattal áll ki ellenünk a francia bajnokcsapat, a szombaton 17 órakor kezdődő felkészülési mérkőzésen.

A Gleisdorfban sorra kerülő találkozóra online és a helyszínen is vásárolhatnak belépőt szurkolóink! Az osztrák kisváros Graztól 25 km-re a magyar határ irányában található, személyautóval 3-3,5 órára Székesfehérvártól. A részletes szurkolói és jegyinformációkat ide kattintva olvashatják!

A vidi.hu panorámaképein ide kattintva megnézheti a helyszínt!

     
 

Így nézett ki a franciák csapata a legutóbbi - Hartberg elleni - barátságos meccsen:

TSV Hartberg - PSG 0-3

PSG: Douchez (Maignan, 46' ; Diaw, 73') - Jallet (Ikoko, 46'), Marquinhos, Camara (Kimpembe, 66'), Sabaly (Doumbia, 73') - Chantôme (Bambock, 46'), Rabiot (Lacazette, 66'), Pastore (Pereira de Sa, 73') - Lucas (Augustin, 66'), Bahebeck (Meïté, 73'), Ongenda (Petrilli, 73').

 
     

CÍMKÉK
2014-2015 Barátságos Videoton FC - Paris Saint-Germain FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek