hu en
2014. Július 09. 16:59  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
VIDEOTON FC - FK BAUMIT JABLONEC 1-1 (1-0)
Igazságos döntetlen az FK Baumit Jablonec ellen

Trebotic látványos gólt szerzett a mérkőzés elején, majd a második félidő derekán egyenlítettek a csehek.

Barátságos, 2014-2015, Nyári felkészülés, 2. mérkőzésMeccs center 
1-1
(1-0)
Trebotic 4
Videoton FC:
Calatayud (Horváth 46) -- Stopira (Fejes 66), Caneira (Vinícius 46), Juhász (Caneira 66), Brachi (Szolnoki 66) -- Trebotic (Szekeres 66), Szolnoki (Sándor 46) -- Kleinheisler (Oliveira 66), Kovács ( 85), Oliveira (Gyurcsó 46) -- Nemanja (Nikolics 46)
Dolezal 72
FK Baumit Jablonec:
Hruby -- Pospisil, Benes, Cizek, Hubnik, Loucka, Romera (Dolezal 50), Jun, Kopic, Novák, Pernica
2014.07.09. Stainach Stadion16 fok, esős

Második ausztriai felkészülési mérkőzésünket a cseh élvonalban szereplő FK Baumit Jablonec ellen játszottuk. Csapatunkban egy fiatal csatár, Nemanja C. is pályára lépett, aki az elmúlt napokban próbajátékon vett részt, sorsáról hamarosan dönt a szakmai stáb.

Jól kezdtük a meccset, a 4. percben Szolnoki hatalmas bedobását fejjel csúsztatta meg az említett próbajátékos, majd Trebotic fantasztikus mozdulattal ollózta 15 méterről a csehek kapujába (1-0). A folytatásban a zöld-fehérben futballozó FK Baumit Jablonec birtokolta többet a labdát, azonban gólhelyzetet nem sikerült kialakítaniuk. Kopic átlövésekkel próbálkozott, de rendre célt tévesztett. A legveszélyesebb helyzetük a 42. percben volt a cseheknek, ekkor Cizek végzett el 23 méterről, középről egy szabadrúgást, a lövés a bal alsó sarok felé tartott, de Calatayud vetődve szépen védett.

Szünetben öt cserét hajtott végre Joan Carrillo vezetőedző. A játék képe nem sokat változott ahhoz képest, amit az első 45 percben láthattunk. Többnyire a csehek birtokolták a labdát, de gólhelyzetig nem nagyon jutottak el. Az 53. percben Jun Tomas tekert kapu fölé 19 méterről egy szabadrúgást. A 64. percben gyors kontra végén Nikolics készítette le lövésre a labdát Kovácsnak, aki 16-ról rá is lőtte, egy védő lábáról azonban szögletre pattant a labda. A találkozó 72. percében Dolezal Martin fejelt a kapunkba egy szélről érkező beadást követően, ezzel kiegyenlítve a mérkőzés állását (1-1). Az utolsó negyedórában már nem változott az állás, maradt az igazságosnak mondható 1-1.

Csapatunk a mérkőzést követően elindult haza, Székesfehérvárra. Legközelebb szombaton délután, 17 órakor a PSG ellen lépünk pályára Ausztriában.

CÍMKÉK
2014-2015 Barátságos Videoton FC - FK Baumit Jablonec
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek