hu en
2014. Január 08. 09:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Gyurcsó: "Jólesett, hogy meghívtak a válogatottba"

Középpályásunk azt is elárulta, jó hangulatú volt az összetartás, és célravezetőek lehetnek az új szövetségi kapitány elképzelései.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, január 6-án és 7-én kétnapos összetartással kezdte az évet a magyar válogatott, melyen Nikolics Nemanja és Gyurcsó Ádám is részt vett.

"Korábban nem ismertem személyesen Pintér Attila szövetségi kapitány urat, az elmúlt két napban azonban egy emberileg szimpatikus edzőt ismertem meg személyében. Ugyan arra nem volt alkalmunk, hogy hosszabban beszélgessünk egymással - ennek az összetartásnak nem is ez volt a célja - azonban az biztos, hogy azok a dolgok, amiket meg akar valósítani a válogatott élén, célravezetőek lehetnek. Jólesett, hogy egy ilyen őszi szezont követően is, ahol visszafogottabb teljesítményt nyújtottam, és kevés játéklehetőséget kaptam, számít rám a válogatottban. Bízom benne, hogy tavasszal jó teljesítményt tudok nyújtani a Vidiben, többet fogok játszani, és a válogatottnál is számításba vesznek" - nyilatkozta honlapunknak Gyurcsó Ádám.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek