hu en
2013. Február 03. 14:01  -  Acsai N. Ferenc   -   Fotó: pfla.hu/Takács József
FELKÉSZÜLÉS
Újabb NB I-es csapatot győzött le a Puskás Akadémia FC

Szakály és Nakamura góljaival az Eger ellen folytatta remek sorozatát Benczés Miklós csapata.

Az NB I 15. helyezettje ellen Benczés Miklós a következő játékosoknak szavazott bizalmat: Czirjék (Somodi) – Margitics, Papucsek, Aposztolopulosz (Vaszicsku), Farkas N. (Nagy Zs.) – Soós (M. Luque), Tóth B. (Fa. Oliveira) – Szakály D. – Gajdos (Zsolnai), Nakamura, Baracskai (Tóth L.). A felcsúti NB II-es csapat még veretlen a felkészülési időszakban - ahogy ősszel sem talált legyőzőre -, és a sorozat továbbéléséhez az Eger remek edzőpartnernek bizonyult.

Simon Antal egri együttese csak szemmel tudta követni a meccs első valamirevaló akcióját. A 10. percben Gajdos Zsolt szépen ugratta ki Szakály Dénest, aki elegánsan lőtt a hálóba. Kicsivel később egy furfangos pontrúgás-variáció centik híján gólt hozott, kár, hogy a motiváltan futballozó Soós János a jobb oldali kapufát találta el

Czirjéknek egy dolga akadt az első félidőben, de azt bravúrral megoldotta: a hórihorgas egri csatár Horváth Zoltán közelről bólintott kapura, de kapusunk csodálatos reflexmozdulattal ütötte ki a labdát.

A második félidőben Nakamura szép egyéni akcióból (egy csel után pontos lövés a jobb alsó sarokba) megszerezte a második gólt. 2-0 után az Egernek helyzete nem volt, a csapat pedig ügyesen tartotta az eredményt és helyenként látványos akciókat vezetett.

A Honvéd és a Pápa után a harmadik NB I-es csapat, az Eger sem tudta tehát legyőzni a Puskás Akadémia FC-t. A veretlenségi sorozat tovább él, jövő szerdán a Siófok látogat Felcsútra. Február 8-án pénteken pedig irány Törökország, ahol február 17-ig edzőtáborozik az NB II Nyugati csoport első helyezettje.

(Forrás: pfla.hu, fotó: Takács József)

CÍMKÉK
tudósítás Puskás Akadémia FC
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek