hu en
2012. Október 15. 15:19  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: vidi.hu
Hatszoros válogatott labdarúgó fia vezeti a ZTE elleni Ligakupa-meccsünket

A fiatal, mindössze 29 éves spori még nem vezetett korábban meccset csapatunknak, de tartalék játékvezetőként már közreműködött Vidi-meccsen.

Farkas Tibor 1983. január 5-én született. Pályafutását futballistaként kezdte - U19-es országos bajnoki címet is nyert korábbi csapatával - azonban nagy karriert nem futott be, pedig azt mondták róla, jó érzéke van a focihoz. Ha figyelembe vesszük azt, hogy édesapja az a Farkas Tibor, aki a Vasas és az MTK labdarúgójaként összesen hat alkalommal szerepelt a válogatottban is, ezen nem is csodálkozhatunk. Testvére, Farkas Ádám élvonalbeli focista, az Egri FC játékosa.

Farkas Tibor 2009 óta tagja az NB II-es játékvezetői karnak, élete első NB II-es bajnokiját épp a keddi Ligakupa-mérkőzés helyszínén, Felcsúton vezette (Felcsút - Ajka 2-4).

Tartalék játékvezetőként idén tavasszal, a Vidi - Vasas 4-1 bajnokin működött közre.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek