hu en
2012. Február 27. 06:47  -  Németh Zoltán
Gólszüret a DAC ellen

A Dunaszerdahelyi AC korosztályos csapatai ellen 18 gólt lőtt felkészülési mérkőzésen a Videoton FC U13 és U15.

Csapataink számára a DAC együttesei elleni mérkőzések jelentették a főpróbát a március 3-án rajtoló korosztályos bajnokságokra. A Videoton FC U13 már az első félidőben is nagy fölényben futballozott, a helyzetekből négy gólt is lőttek Oláh Attila tanítványai, ami kimondottan fontosnak bizonyult, hiszen fiataljainknak az ősz folyamán néha meggyűlt a gondjuk a helyzetkihasználással. Térfélcsere után még tovább javult a gólra váltott lehetőségek száma, a Videoton FC U13 végül 11-0-ra nyerte a találkozót.

Az U15-ös korosztályban a hétvégén rendezték a megyei válogatott kiválasztóját, a Videoton FC és a Puskás Akadémia legjobbjai itt szerepeltek, a két csapat így közös keretet állított ki a DAC ellen. A vezetést itt kétszer is a dunaszerdahelyiek szerezték meg, ennek köszönhetően a vendégek vonulhattak előnnyel a szünetre. Az 1-2-es állást aztán megfordították fiatal tehetségeink, akik a második játékrészben féltucat gólt vágtak ellenfelüknek, a meccset így 7-2-re nyerte klubunk és a Puskás Akadémia vegyescsapata.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek