hu en
2011. Február 26. 13:37
dr. Mezey: Csak az időjárás, vagy a rossz pálya akadályozhatnak minket

Tizenkilenc név került fel az öltözőbeli táblára a vasárnapi, tavaszi szezonnyitó mérkőzés kapcsán.

- Vannak, akik szeretnék kiénekelni a szánkból a sajtot és tudom azt is, hogy sokan szinte követelik tőlünk, jelentsük ki, megnyerjük a bajnokságot - mondta honlapunknak a ma délelőtti edzést követően dr. Mezey György, vezetőedző. - Ám profi tréner ilyet sosem mond, nem bocsátkozik jóslatokba, mindig csak egy hétre előre tervez. Mindez persze nem jelenti azt, hogy ne a bajnokság menyerése lenne a célunk. A Vasas ellen maximálisan felkészültünk, csak a talaj, illetve esetlegesen a rossz időjárási körülmények befolyásolhatják az előre eltervezett stratégiánkat. A győzelemre törekszünk Angyalföldön.

Aki biztosan nem lesz ott a vasárnapi keretben, az Farkas Balázs, akiről már szerdán megírtuk, talpín problémákkal küzd. dr. Mezey a következő tizenkilenc játékosra számít a tavaszi nyitányon: Bozsovics, Sebők, Lázár, Lipták, Milanovics, Vaskó, Andics, Hidvégi, Nagy, Gosztonyi, Sándor, Elek, Djordjics, Polonkai, Szakály, Vasziljevics, Lencse, Nikolics, Alves.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek