hu en
2010. Augusztus 19. 23:01  -  Wéninger Ákos
Szavaztak a szurkolók: 2009/10 legjobbja Lipták Zoltán

A VBKE alelnöke - Vid Péter - adta át "Lipinek" a legjobb Vidi-játékosnak járó díjat (videó!)

Csütörtök este Lipták Zoli és Gosztonyi András voltak a Club 1941 vendégei. A szezonnyitó szurkolói est elején a VBKE alelnöke gratulált a Vidi válogatott védőjének, ugyanis a szurkolói honlapon június óta lehetett szavazni a 2009/2010-es szezon legjobb fehérvári játékosára, és ezt a szavazást "Lipi" nagy fölénnyel nyerte meg.

Családias légkör jellemezte a szurkolói estet, természetesen a fő téma a hétvégi Ferencváros elleni találkozó volt. Gosztonyiék elárulták, hogy a játékosok nagyon várják már az összecsapást, és jó valamint eredményes játékkal szeretnék kiszolgálni a remélhetőleg szép számú közönséget. Ezt követően Gosztonyi mesélt az MTK-s éveiről, illetve az olaszországi légióskodásáról is, míg Lipták az Anglia elleni válogatott mérkőzést elevenítette fel.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek