hu en
2010. Június 28. 11:09
Harmadik felvonás a román FC International ellen

Az eredeti tervektől eltérően, ma 18 órakor Grobmingben lép pályára csapatunk.

Mint arról honlapunk tegnap beszámolt, négy játékossal egészült ki az edzőtáborban lévő keret. Vezetőedzőnk, így újabb felállást próbálhat ki ma este, a román FC International Curtea de Arges ellen.

- A tegnap érkezett játékosok hetek óta nem játszottak mérkőzést, így most folyamatosan kapcsoljuk őket be a játékba – mondta az esti mérkőzéssel kapcsolatban dr. Mezey György. - Horváth Gábort bátrabban lehet terhelni, hiszen neki csak két hét kiesése van, Lencsének viszont a sérülése miatt nagyobb a játékhiánya. Úgy tervezem, hogy ma, a Pitesti ellen Horváth egy félidőnél hosszabb időt lesz pályán, meccs közben majd meglátom, hogy alakul a terhelése. Lacinak viszont egy félidőt szánok. Tovább építjük az idegenben játszandó nemzetközi mérkőzések játékszerkezetét, tehát továbbra is ezen dolgozunk. Nincs könnyű helyzetünk – nem panaszképpen -, mert Alves távozóban van, szinte minden barátságos találkozón vannak kint menedzserek, de érdeklődnek Horváth és Nikolics iránt is. Az összeállításnál tehát nem csak arra kell figyelnem, hogy a legütőképesebb felállás megtalálása érdekében a Videotonban maradók játszanak, de arra is, hogy a szóba jöhető távozók is kapjanak lehetőséget, hiszen a játékos-ügynökök rájuk kíváncsiak.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek