hu en
2021. Július 19. 14:45  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szendrei Norbert a Vidiben folytatja

A 21 éves utánpótlás-válogatott középpályás a Budapest Honvédtól érkezik.

Szendrei Norbert klubunk legújabb igazolása. A nyíregyházi születésű, az elmúlt éveket a Budapest Honvédnál töltő 21 éves középpályás a korosztályos válogatottak alapembere. A fővárosi piros-feketéknél 41 bajnokin lépett pályára és 3 gólt szerzett. A Vidiben a 14-es mezben játszik majd.

"Számomra a legfontosabb, hogy edzéseken olyan teljesítményt nyújtsak, amellyel kiharcolhatom a helyemet a csapatban, ott pedig bizonyítani szeretnék a szakmai stábnak és szép sikerekhez segíteni a klubot. Fiatal vagyok még, pályafutásom során ez volt az első jelentősebb klubváltásom, úgyhogy a következő pár hét a beilleszkedésemről fog szólni. Szerencsére sok velem egykorú játékos futballozik a Vidiben, akikkel az utánpótlás-válogatottakban többször találkoztunk, de az idősebb labdarúgókat is ismerem a pályáról, így bízom benne, hogy zökkenőmentes lesz a váltás" - fogalmazott Szendrei Norbert.
 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek