hu en
2022. Április 27. 11:00  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Akciókkal vár a VidiShop a Sportmajálison!

Május 1-jén Vidi-ponttal, lufikkal, színezőkkel, minifocival, ügyességi játékokkal és Stoplival várunk mindenkit a MOL Aréna Sóstó környékén.

Május 1-jén tizenegyedik alkalommal kerül sor a remek hangulatú városi Sportmajálisra, melynek helyszíne a MOL Aréna Sóstó környéke lesz.

A vasárnapi rendezvény 9 órakor felvonulással kezdődik, amelyen a MOL Fehérvár FC utánpótláscsapatai is részt vesznek. A menet a János vitéz parkban lévő Petőfi-szobortól indul, és a Széchenyi út érintésével, a Csíkvári út felől érkezik majd meg a MOL Aréna Sóstóhoz. Ezt követően 10 órakor a stadionban városunk polgármestere, dr. Cser-Palkovics András mond köszöntőt, aki ekkor adja át a Székesfehérvár Sportjáért díjakat is.

A Sportmajálison a Vidi-ponton (a térképen 19-es számmal jelölve) 10 és 17 óra között lufikkal, színezőkkel, minifocival és ügyességi játékokkal várjuk az érdeklődőket, itt 10 és 14 óra között kabalaállatunkkal, Stoplival is találkozhattok majd. A helyszínen leány csapataink 11 és 14 óra között bemutatóval és mini toborzóval várják a majálisozókat.

VidiShop

A VidiShop is nyitva tart és akciókkal vár a vasárnapi napon 10:30 és 19:00 között: kifutó adidas termékeinket 25%, a csapat edző- és gálaruházatát 20% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg, valamint megválthatjátok a Honvéd elleni bajnokira szóló belépőiteket is.

Múzeum

Vasárnap mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum is, amelyben exkluzív, Vidi80 kiállítás tekinthető meg, emellett Tauser Zoltán asztali vidis zászlógyűjteményét is megnézhetitek. Továbbra is megtekinthető az a futballcipő is, amelyben Nikolics Nemanja megszerezte a klubtörténelmi 112. NB I-es vidis találatát, így mindenképp érdemes lesz a május 1-jét (is) a Vidivel tölteni!

A Sportmajális részletes programjáért kattints ide!


Térkép forrása: fehervariprogram.hu

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek