hu en
2023. Április 24. 11:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a DVSC elleni bajnokira

A belépőket elővételben ezúttal csak online tudjátok megvenni, a mérkőzés napján azonban helyszíni jegyértékesítés is lesz. 

Az OTP Bank Liga NB I 29. fordulójában csapatunk a DVSC otthonában lép pályára április 30-án, vasárnap délután 15:30-kor.

A találkozóra elővételben ezúttal csak online van lehetőségetek jegyvásárlásra, amelyhez szükséges regisztrálni az oldalon itt, szurkolói kártyát és személyes adatokat nem kell megadnotok, csak egy működő email-címet. 

A jegyek péntekig elővételben 1500 forintba kerülnek, péntektől 2000 forintba, a meccs napján a helyszínen a Nagyerdei Stadion vendégpénztárában pedig 2500 forintba. Érdemes tehát minél hamarabb megvennetek a belépőtöket online, hiszen így akár 1000 forintot is megspórolhattok. A meccs napján a Nagyerdei Stadion vendégpénztára 13:30-kor nyit ki. A D4-es vendégszektorban - amelynek kapui 14:30-kor nyitnak ki - természetesen büfé üzemelni fog. A Nagyerdei Stadionba 6 éves kor alatt ingyenes a belépés, 6-14 év közötti gyerekek számára pedig 1000 ft-os gyerekjegyet lehet vásárolni a helyszínen.

A MOL Aréna Sóstó 1-es pénztárában ezúttal erre a mérkőzésre nem lehet jegyet vásárolni.

Amennyiben autóval érkeztek a meccs helyszínére, akkor parkolni a Nagyerdei Stadion rendezvényterén kialakított vendégparkolóban, a Nagyerdei körút felől megközelíthető szervízút és az Ady Endre utca közti szakaszon lehet majd parkolni

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek