hu en
2022. Március 26. 07:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Elhunyt csapattársaikra emlékeztek a Vidi legendái

Az UEFA-Kupa-döntős csapatunk játékosai pénteken helyeztek el koszorút id. Horváth Gábor és Májer Lajos síremlékénél.

Hosszú idő után ismét találkoztak a Vidi legendái. Vaszil Gyula, Vadász Imre, Disztl Péter, Végh Tibor, Borsányi István, Csongrádi Ferenc, Fuisz László és Szabó József mellett Nagy Tibor, Májer József és a Videoton-induló, valamint a Májer-emlékdal szerzője, Végvári László péntek délután előbb a Szedreskerti temetőben id. Horváth Gábor sírjánál emlékezett meg egykori kiváló labdarúgónkról, aki néhány nappal ezelőtt ünnepelte volna 63. születésnapját. Ezt követően a legendák a Sóstói temetőbe mentek, ahol  a 24 évvel ezelőtt elhunyt Májer Lajos sírjára is elhelyezték piros-kék koszorújukat.

Klublegendánktól, Szabó Józseftől megtudtuk, hogy hosszú idő után találkoztak újra egymással a korábbi játékostársak, de a jövőben szeretnének minél gyakrabban találkozni. Egykori kiváló gólvágónk azt is elárulta, hogy a mostani összejövetelt a csapattagok jó barátja, Májer József szervezte meg, akinek agárdi vendéglőjében névnapi- és születésnapi ünnepléssel folytatódott a péntek délután, hiszen márciusban volt József nap is, valamint március 29-én lesz 66 esztendős Csongrádi Ferenc, március 30-án 62 éves lesz Disztl Péter, március 31-én 66 éves lesz Végh Tibor, április 2-án pedig Fuisz László ünnepli majd a 62. születésnapját.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek