hu en
2023. Szeptember 04. 10:05  -  fehervarfc.hu   -   Fotó: fehervarfc.hu
Irány Pesterzsébet!

Szurkolói- és jegyinformációk az ESMTK elleni MOL Magyar Kupa-meccsünkre.

Szeptember 16-án, szombaton 15 órakor az NB III-as ESMTK otthonában lépünk pályára a MOL Magyar Kupa harmadik fordulójában. 

A mérkőzésre ezúttal nem lesz lehetőség elővételben megvásárolni a belépőt, azt csak a meccs napján a helyszínen lehet megvenni. A stadion vendégpénztára (az alábbi képen az 1-es pont jelöli a vendégpénztár helyét) másfél órával a kezdés előtt, 13:30-kor nyit ki. A teljes árú belépő 1500 forintba, a nyugdíjas/diák jegy pedig 700 forintba kerül. A jegyvásárláshoz klubkártyára nincs szükség. 

Parkolni a sporttelepet körülvevő kis utcákban lehet, valamint az Ady Endre utcában és a Pöltenberg utcában. A Vidi-szurkolók részére külön büfé fog üzemelni a stadion területén belül (a fenti képen a 14-es szám jelöli a büfét), a vendégszektor (a fenti képen a 12-es szám jelöli) kapacitása maximum 300 fő. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek