hu en
2021. Szeptember 09. 21:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói ankét a MOL Aréna Sóstóban

Csütörtök este Sallói István sportigazgatóval, Szabics Imre vezetőedzővel és Nikolics Nemanja csapatkapitánnyal találkoztak szurkolóink.

Csütörtök este szurkolói ankétot tartott klubunk a MOL Aréna Sóstóban, melyen Sallói István sportigazgató, Szabics Imre vezetőedző és Nikolics Nemanja csapatkapitány válaszoltak drukkereink kérdéseire, a moderátor Gressó Gergely sajtófőnök volt.

A kezdés előtt Vidi-kvízt tölthettek ki a megjelentek, három szerencsés pedig dedikált mezt, dedikált labdát és vidis ajándékcsomagot nyert az est végén. 

Az első kérdés Szabics Imréhez érkezett, miért vállalta el a Vidi irányítását tavasszal, amire vezetőedzőnk elmondta: hisz a Vidi-projektben, és bízik benne, hogy azokat a tapasztalatokat, amiket az elmúlt 23 évben külföldön megszerzett, át tudja adni Székesfehérváron és sikeres csapatot tud építeni. Szóba kerültek a keretből kitett játékosok, aminek okairól szintén beszélt Szabics Imre.

Sallói Istvánnak rengetegen gratuláltak új pozíciójához, kérdezték a Rakow elleni lengyelországi mérkőzésről, és arról is, hogy milyennek látja belülről a klubot, milyen érzésekkel jött vissza Fehérvárra. Sportigazgatónk az igazolásokról azt mondta, télen további 6-7 új játékossal szeretné erősíteni a keretet, és reméli, jövő nyáron valamelyik európai kupasorozat csoportköréért küzdhet a csapat.

Nikolics Nemanja elemezte a szezon első négy bajnoki mérkőzését, szóba került a gólcsúcs megdöntése, és mindekit biztosított arról, az önbizalma továbbra is rendben van, biztos benne, hogy átlendül a mostani gólcsendesebb időszakon és beéri, majd megdönti legendánk, Szabó József rekordját.

A beszélgetés végén Niko kisorsolta az kvíz-játék nyerteseit, a mezt Kurgya György, a labdát Mohácsi Ferenc Márk, ajándékcsomagot pedig Ember Norbert nyerte. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek