hu en
2021. Szeptember 06. 16:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói ankét csütörtök este

19.00 órakor várjuk szurkolóinkat a MOL Aréna Sóstó A szektorába!

Szeptember 9-én, csütörtökön 19.00 órától szurkolói ankétra várjuk a Vidi-drukkereket! 

A MOL Aréna Sóstóban Sallói István sportigazgatótól, Szabics Imre vezetőedzőtől és Nikolics Nemanja csapatkapitánytól kérdezhetsz.

Amennyiben az ankétra gépkocsival érkezel, a stadion külső parkolóiban hagyhatod járművedet, a MOL Aréna Sóstó főlelátóját (A-szektor) pedig a II-es kapun keresztül közelítheted meg (kapunyitás 18:30 óra, szurkolóink részére az egyik büfé nyitva lesz). A gyerekek csütörtök este Stoplival is találkozhatnak a MOL Aréna Sóstóban. 

Az ankéton egy kvízjátékkal is készülünk szurkolóinknak, a nyeremény egy dedikált Vidi-mez, valamint egy dedikált adidas-labda! A kvízt okostelefon segítségével töltheted ki! Egy kis segítséget is adunk: amennyiben tanulmányozod a Vidipediát, nagyobb eséllyel töltheted ki helyesen kvízünket!

Nem megfelelő időjárási körülmények esetén a klub fenntartja az időpontváltozás jogát. Dedikálásra és közös fotó készítésére a COVID-19 miatt nem lesz lehetőség!

Várunk benneteket szeretettel!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek