hu en
2021. Március 04. 18:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szabó Leventével szerződést hosszabbított klubunk

Fiatal támadónk jó játékkal, gólokkal szeretné segíteni csapatunkat a következő években. 

2019 szeptemberében kötött szerződést Szabó Leventével klubunk, aki az elmúlt másfél évben összesen 9 alkalommal lépett pályára NB I-es bajnokin, egyszer a MOL Magyar Kupában, az NB III-as Vidi II-ben pedig négyszer játszott, míg kooperációs partnerünknél, az NB II-es Budaörs együttesében öt alkalommal szerepelt. 

"Rendkívül boldog vagyok, hogy a MOL Fehérvár FC hosszú távon számol velem és töretlen a bizalom az irányomban. Mindenképp gólokkal, jó játékkal szeretném ezt meghálálni, sokat jelent számomra az, hogy a Vidi játékosa lehetek" - nyilatkozta honlapunknak Szabó Levente.

"Levente a legnagyobb potenciállal bíró csatártehetség az országban. Ha elkerülik a sérülések és folyamatosan tud dolgozni, akkor nagyon komoly karrier vár rá. Örülünk, hogy hosszú távon számolhatunk vele" - fogalmazott honlapunknak Kovács Zoltán sportigazgató. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek