hu en
2020. Május 19. 14:55  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Fontos információk bérletes szurkolóink számára!

A szezon zárt kapuk mögött kerül befejezésre, de a szezonbelépők fennmaradó értéke felhasználható marad.

Az MLSZ bejelentése alapján a bajnokság, valamint a Magyar Kupa küzdelmei május 23-ától folytatódnak ugyan, azonban a kluboknak ezeket a találkozókat zárt kapuk mögött, szurkolók nélkül kell megrendezniük.

Ez mindannyiunknak rossz hír, de különösen kellemetlenül érintheti azon szurkolóinkat, akik az egész szezonra, vagy a tavaszi idényre érvényes bérlettel rendelkeztek. Klubunk ebben a helyzetben háromféle opciót kínál fel bérleteseink számára kompenzációként.

► Bérletes szurkolóink dönthetnek úgy, hogy a 2019/2020-as szezonra érvényes szezonbelépők megmaradt értékét átviszik a következő szezonra, egyszerűen megfogalmazva, olcsóbban tudjátok majd megvásárolni a 2020/2021-es szezonra érvényes bérleteket. A lenti táblázatokból egy példát hozva: aki második kategóriás teljes árú tavaszi bérlettel rendelkezett, az új szezonban 10 800 forinttal olcsóbban tudja majd megváltani új bérletét. Fontos azonban megemlítenünk, hogy a 2020/2021-es szezon indulásáról jelenleg nincs pontos információja klubunknak! Amennyiben ezt a megoldást választod, nem kell tenned semmit jelenleg, a következő bérletvásárlási időszakban kell majd elhoznod az idei bérletedet, és bemutatni a bérletvásárlásnál.

► A második lehetőség, amelyet fel tudunk ajánlani a következő: június 15-éig a bérletből fennmaradó összeg személyesen levásárolható a VidiShopban kapható összes termékre. A MOL Aréna Sóstóban található ajándéküzlet minden hétköznap 10:00 és 17:30 óra között tart nyitva (ebédszünet: 13:00-13:30). Szintén a táblázatból nézzünk egy példát: kedvezményes, harmadik kategóriás éves bérlettel rendelkező szurkolónk – amennyiben ezt az opciót választja – 5 900 forint értékben vásárolhat magának terméket a VidiShopban, illetve ha ennél nagyobb összeget mutat a kasszánál a számla, akkor 5 900 forinttal kell majd kevesebbet fizetnie a kiválasztott vidis ereklyékért! 

► A harmadik opció pedig a pénzvisszafizetés. Ehhez június 15-éig a VidiShopba kell befáradni, majd ott a bérlet bemutatását és a vonatkozó formanyomtatvány(ok) kitöltését követően a nyomtatványon megadott számlaszámra nyolc munkanapon belül visszautaljuk a fennmaradó összeget. Azaz, ha valakinek első kategóriás teljes árú éves bérlete van és ezt a verziót választja, 13 600 forintot kap majd utalás formájában az általa megjelölt számlára.

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a 2. és 3. opció esetén a bérletkártya kilyukasztásra kerül!

A pénzvisszatérítéshez szükséges nyomtatványokat otthon is kitölthetik szurkolóink, így gyorsabb lesz az ügyintézés menete, amennyiben ezeket magukkal hozzák a VidiShopba (nyitvatartás: hétköznap 10:00-17:30, ebédszünet 13:00-13:30). Amennyiben nem a saját bérleteddel kapcsolatos ügyintézéssel érkezel a VidiShopba, kérjük, hogy a megfelelő meghatalmazásokat és adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatokat is hozd magaddal kitöltve és aláírva, mert ezek hiányában nem tudjuk elindítani a visszatérítési folyamatot!

Letölthető dokumentumok a pénzvisszafizetéshez:

► Bérletár-visszatérítési nyilatkozat  – amennyiben a saját nevedre szóló bérlet maradványértékét szeretnéd visszaigényelni, csak ezt a nyomtatványt kell kitöltve magaddal hoznod.  

► Meghatalmazás, magánszemélyek esetén + Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat magánszemélyek részére  – amennyiben nem a saját nevedre szóló, magánszemély által vásárolt bérlet maradványértékét szeretnéd visszaigényelni, a fenti nyilatkozat mellett ezt a 2 nyomtatványt kell kitöltve magaddal hoznod. 
Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat kiskorúak részére  nyomtatványt kell kitöltve elhozni. 

► Meghatalmazás, jogi személyek esetén  – amennyiben a bérletet jogi személy vásárolta, a bérlet maradványértékének visszaigényléséhez a fenti nyilatkozat mellett ezt a nyomtatványt kell kitöltve magaddal hoznod. 

► Adatkezelési tájékoztató  – ezt a dokumentumot nem kell magaddal hoznod. 

Fontos, hogy mindhárom lehetőséget kizárólag személyesen, a MOL Aréna Sóstóban található VidiShopban lehet igénybe venni, és az online megváltott bérleteknél is szükséges azokat elhozni és bemutatni a kompenzáció érvényesítéséhez. Bérleteseink részletesen az alábbi táblázatokból olvashatják ki, hogy ők pontosan milyen összegű kompenzációra jogosultak.

A kompenzációval kapcsolatban felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban kollégánk munkanapokon 9:00-17:00 óra között az alábbi telefonszámon: +36706001941 áll szurkolóink rendelkezésére, vagy a berletkompenzacio@molfehervarfc.hu email címen válaszol az érdeklődőknek.

Azon szurkolóink, akik nyereményjátékon keresztül jutottak bérlethez, a bérlet típusának megfelelő bérlettel lesznek kompenzálva, mikor elindul a bérletértékesítés az új szezonra.

Bízunk benne, hogy ez az átmeneti időszak rövid ideig tart, és hamarosan együtt, közösen örülhetünk a csapat sikereinek Sóstón. Hajrá, Vidi!

Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek