hu en
2011. November 26. 15:33  -  Wéninger Ákos
Bravúr a javából: Vidi-PA - Kozármisleny 1-0 (0-0)

Apostolopoulos góljával hazai pályán győztük le esélyesebb ellenfelünket az NB II őszi zárófordulójában.

Nehéz mérkőzés várt ezúttal is Hartyáni Gábor csapatársa, ráadásul a Mester nem számíthatott gólgyárosára, Máté Janira sem, aki sérülés miatt kényszerült a lelátóra - vagyis a sajtópáholyba, hiszen Máté honlapunk szakkommentátora volt az online-közvetítésünkben. Mátén kívül Soós játékára sem számíthatott Hartyáni Gábor. Ott volt viszont a kezdőben az eltiltását múlt héten letöltő Apostolopoulos valamint Nagy Dani is.

Az első percek tapogatózó játéka után a vendégek ragadták magukhoz a kezdeményezést, és több lehetőséget is kialakítottak kapunk előtt, de gólt nem tudtak szerezni. Az első játékrész második felében, már a mi akaratunk érvényesült a pályán, több helyzetet is sikerült kidolgoznunk, azonban gól ekkor még nem született.

A második félidő nem kezdődött jól számunkra, Farkas Norbert a 48. percben megsérült, nem is tudta folytatni a játékot. Ez azonban szerencsére nem zavarta meg csapatunkat, sőt egy gyönyörű kontra végén Apostolopoulos szép gólt lőtt, de az érdem egy része Nagy Danié is, aki szenzációs keresztlabdával hozta ziccerbe az elől lévőket, végül Baracskai fejelt Apostolopoulos elé, aki higgadtan a kifutó kapus mellett elgurította a labdát. A gól után további helyzeteket sikerült kidolgoznunk, ezekből azonban újabb találat már nem született, így végül maradt az 1-0, ami óriási meglepetés az előzmények ismeretében, de a Hartyáni-csapat rászolgált a győzelemre.

A részletekért olvassa el online-közvetítésünket!

Edzői értékelés:

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek