hu en
2023. Augusztus 02. 14:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: fehervarfc.hu
Szurkolói információk a Sóstói szezonnyitóra!

Kapunyitás 16:45-kor. A belépőket javasoljuk, hogy elővételben váltsátok meg, így elkerülhetitek a mérkőzésnapi sorban állást a jegypénztáraknál.

Vasárnap délután 17:45-től az FTC ellen játsszuk le a 2023/2024-es szezon első hazai bajnoki mérkőzését a Sóstói Stadionban.

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, mely ide kattintva olvasható. Javasoljuk, hogy személyesen, vagy online elővételben vásároljátok meg a belépőket, hiszen így sorban állás nélkül és olcsóbban lehet hozzájutni a jegyekhez, mint ha a mérkőzésnapra hagynátok a vásárlást.

Az 1-es és a 4-es számú pénztárak 14:45-kor nyitnak, ezeken a helyeken már csak helyszíni jegyvásárlásra lesz lehetőségetek, amely a fentebb linkelt cikkben leírt árakon lehetséges. Fizetni készpénzzel és bankkártyával is tudtok. A mérkőzés napján bérletetvásárlásra kizárólag a 4-es pénztár megjelölt ablakánál lesz lehetőség!  Azon szurkolóink, akik megújítani szeretnék a bérleteiket, kérjük, hogy hozzák magukkal a 2023 tavaszi vagy 2022/23 éves bérletüket.

Megkérünk benneteket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál, mert beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai mindenkinél ellenőrizni fogják! A 14 év alattiak részére kiváltott 0 forintos gyermekjeggyel érkezők közül csak a kedvezményre jogosult gyermekek léphetnek be!

KAPU

SZEKTOR 

II. kapu 

A szektorok (A1, A3)

V. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

 VII. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

                        IX. kapu

   Vendégszektor

Sörakció az Aréna Teraszon

A vasárnapi meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a Sóstói Stadionhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 15 órától a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk! 

A Vidi Múzeum várja az érdeklődőket!

Vasárnap mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum, ahol ezúttal az összes jelenleg az OTP Bank Liga NB I-ben szereplő együttes csapatzászlóit is meg lehet tekinteni.

VidiShop

A Vidi vasárnap este is az új hazai mezben lép majd pályára. A meccs napján, vasárnap, 15:45-től tart nyitva ajándéküzletünk, de  a teljes garnitúrát megvásárolhatod már a mérkőzés előtt is (a felnőtt mezek 27 990 forintba, a gyermek mezek 21 990 forintba kerülnek majd) személyesen a VidiShopban (szerdán és pénteken 10:00 és 17:30 között, ebédszünet: 13:00-13:00), vagy online, a vidishop.hu-n.

Klubunk ajándéküzlete a mérkőzés lefújása után még 60 percig lesz nyitva.

Megközelítés

Megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán! A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 16:45-től nem lehet behajtani. A Csíkvári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 16:45-től zárják le, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni.

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban parkolhatnak.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a Csíkvári út szélén ne parkoljatok járműveitekkel, mivel ott a megállást tábla tiltja, melynek megszegése esetén a rendőrség közigazgatási bírságot szabhat ki!

Felhívás

Amennyiben a hazai nézők számára fenntartott szektorok beléptetési pontjaihoz a vendégcsapattal azonos ruházatot (mez, sál, sapka, stb.) viselve érkeznek szurkolók, úgy a biztonsági szolgálat a mérkőzésre történő belépést minden esetben megtagadja.

Stadionbüfé

Az FTC elleni mérkőzésen a büfékben készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk nektek. A Sóstói Stadionban RePohár rendszer működik, amelynek ára 500 ft.

 
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek