hu en
2023. Augusztus 02. 23:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: fehervarfc.hu
Második csapatunk 1-0-ra legyőzte az FTC II-t

A vendég zöld-fehérek kétszer is a kapufát találták el, nálunk viszont Cserkuti-Németh Olivér remek fejese három pontot ért.

NB III Dél-Nyugati csoport, 2023-2024, Őszi szezon, 2. fordulóMeccs center 
1-0
(0-0)
Cserkuti-Németh 69
Fehérvár FC II:
Gergely -- Husvéth, Csepregi (Bertók 78), Molnár, Cserkuti-Németh (Berecz 90), Ambach Arnold (Kiss Ádám 90), Kiss M, Rétfalvi Zsombor, Horváth, Balla (Kecskés Máté 78), Balogh (Gajdóczi Krisztián 90)

Ferencvárosi TC II:
Tóth -- Dehonta (Molnár 67), Lukács, Fenyvesi, Gágyor (Szabó 78), Shadirac, Almássy, Varga, Tóth, Birkás (Ladányi 46), Bagi
2023.08.02. SzékesfehérvárSóstói StadionJátékvezetők: Gáspár AndrásMohos MilánKeszthelyi Tamás

Szerda délután az FTC második csapata látogatott Székesfehérvárra. A fővárosi fiatalok az első fordulóban 5-0-ra legyőzték a Szekszárdot, míg a mieink 2-1-es vereséget szenvedtek Érden. Imrik László vezetőedző ezúttal a Gergely - Rétfalvi, Horváth, Husvtéh, Kiss - Molnár, Balla - Csepregi, Ambach, Balogh - Cserkuti-Németh tizenegyet küldte pályára. 

Az FTC II kezdte jobban a meccset, a játék a mi térfelünkön zajlott. A 15. percben Gágyor az ötös sarkáról a jobb kapufát találta el, majd tíz perccel később egy szélről érkező beadást Birkás fejelt hét méterről alig kapu fölé. A 21. percben Balogh 30 méteres szabadrúgását védte a vendégek kapusa, majd a szünet előtt nem sokkal újabb ferencvárosi kapufát jegyezhettünk fel: Varga Zétény egy csel után 14 méterről lövésre vállalkozott, a labda a bal kapufa tövén csattant.

A második félidőben is a vendégek játszottak fölényben, helyzetet azonban nem tudtak már kialakítani. A 69. percben Molnár ívelt a 16-oson belülre, Cserkuti-Németh Olivér pedig ragyogó mozdulattal fejelt a Ferencváros kapujába (1-0). Fiatal csatárunknak ez volt az első NB III-as gólja, amely mint később kiderült, három pontot ért, ugyanis a hátralévő időben már nem változott az eredmény.

Második csapatunk legközelebb augusztus 13-án, vasárnap délelőtt 11-kor a listavezető Szentlőrincet látja vendégül.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek