hu en
2023. Június 14. 09:20  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kapott gól nélkül nyert nemzetközi tornát U11-es csapatunk

Sem a csoportmeccsek során, sem az egyenes kiesésesz szakaszban nem vették be a Vidi kapuját az ellenfelek a rendes játékidőben. 

Disztl Milán - Kis Krisztián István edzőpáros által irányított U11-es csapatunk egy hete Szombathelyen vett részt egy nemzetközi tornán, amelyet a Király Sportegyesület alapításának 20. évfordulója alkalmából rendeztek meg. Ott többek között a Manchester United korosztályos csapatát is legyőzték a fehérvári fiatalok.

A legutóbbi hétvégén pedig Szlovéniába látogatott az U11-es csapatunk az Avto Rajh Open nemzetközi tornára. A mieink 100%-os teljesítménnyel, 12-0-ás gólkülönbséggel jutottak tovább a csoportjukból. 

"Erős mezőny jött össze erre a nemzetközi tornára, ahol sikerült még a múlt hetinél is jobb teljesítményt nyújtanunk. A csoportunkat nagyon magabiztosan nyertük meg annak ellenére is, hogy mi szezon közben 6+1-ben szoktunk játszani, ezen a tornán viszont 8+1-ben szerepeltek a csapatok. Az egyenes kieséses szakaszban az NK Radomlje és az NK Maribor Tabor együttesét is 1-0-ra győztük le, a döntőben pedig az NK Mariborral mérkőztünk meg, akiket végül büntetőkkel győztünk le, így sikerült hazahoznunk a serleget Székesfehérvárra" - nyilatkozta honlapunknak Disztl Milán.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek