hu en
2023. Július 19. 13:01  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: fehervarfc.hu
Elkezdték a felkészülést a Vidi utánpótlás-csapatai is

Az első héten a versenyző korosztályaink délelőttönként edzenek. 

Július 17-én, hétfőn délelőtt valamennyi versenyző korosztályunk (U12-U17) elkezdte a felkészülést a 2023/2024-es idényre. Ahogy azt korábban Simek Péter utánpótlás-sportigazgató honlapunknak elárulta, a következő idényben nem indít U19-es csapatot a Fehérvár FC. 

A klubmodellünk az lesz, hogy az U17-es csapatból kiöregedő játékosokat az NB III-as együttesünkhöz tudjuk közvetlenül irányítani. A mostani helyzetünk azért nehezebb egy kicsit, mert annak a 2006-os korosztálynak szűnik meg a versenyzése az utánpótlás-bajnokságban, amely a legutóbbi szezonban az U17-es kiemelt bajnokságban ezüstérmes lett. Az NB III-as csapatunk keretének összetételét ez jelentősen megváltoztatta, hiszen ahhoz, hogy ne veszítsük el azokat a jó labdarúgókat, akik az U17-es együttesünkből kiöregedtek, nekik helyet kellett találni a Vidi II-ben" - árulta el néhány hete honlapunknak Simek Péter. 

Az U17-es korosztály Vajda Gusztáv, az U16-os korosztály Palkovics István, az U15-ös korosztály Gál Péter, az U14-es korosztály Zimmermann Tamás, az U13-as korosztály Csrepka Tamás, míg az U12-es korosztály Horváth Zoltán vezetőedző irányításával kezdte el a munkát. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek