hu en
2022. November 03. 10:45  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Imrik László a Vidi II új vezetőedzője

A 37 éves szakember az elmúlt években a Vidi II pályaedzőjeként dolgozott Toldi Gábor, Szalai Tamás és Györök Tamás mellett.

Imrik László 1985. április 15-én született Székesfehérváron. Játékosként többszörös utánpótlás-válogatott volt, szerepelt U17-es és U19-es Eb-n is. Az élvonalban a Győri ETO FC és a Vasas színeiben futballozott, később megfordult többek közt Felcsúton, Iváncsán, Csákváron és Budaörsön is. Edzőként 2012-ben Csákváron kezdett el dolgozni az utánpótlásban, hét év alatt az U11-es, U13-as, U17-es és U19-es csapatok mellett dolgozott.  

A MOL Fehérvár FC II csapatához 2019-ben érkezett, először Toldi Gábor vezetőedző munkáját segítette pályaedzőként. Később Szalai Tamás és Györök Tamás mellett tevékenykedett az NB III-as együttesünknél, az elmúlt két bajnoki mérkőzésen megbízott edzőként pedig már ő irányította a fiatalokat.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek