hu en
2022. Október 09. 11:10  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk a Vasas FC elleni bajnoki mérkőzésre

Jegyet elővételben online, illetve a VidiShopban válthatnak szurkolóink.

A MOL Fehérvár FC az OTP Bank Liga 11. fordulójában a Vasas otthonában lép pályára október 15-én, szombaton 19:30-kor. 

Jegyvásárlási információk

A találkozóra online ezen a linken lehetséges a jegyvásárlás. Szurkolóink személyesen a MOL Aréna Sóstóban található VidiShopban (munkanapokon 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30) tudnak belépőt váltani. Október 10-én, hétfőn csak 16:00-ig lehet a VidiShopban megvenni elővételben a belépőt, a többi hétköznap 17:30-ig. 

Egyik módon történő vásárlás esetén sem szükséges klubkártya vagy személyes adatok megadása. 14 év alatti gyerekek részére 0 ft-os jegyet kell váltani. Egy felnőttjegy mellé egy 0 ft-os jegyet lehet igényelni 14 év alatti gyermek részére online-vásárlás esetén. 

Jegyárak

Online egységesen minden jegy 1500 forintba kerül + 360 ft a kezelési költség, vagyis összesen 1860 ft-ot kell fizetni az elővételes jegyért online. A Vasas FC is a Jegymester Kft. felületén keresztül értékesíti a jegyeket így: a Jegymester Kft. online jegyvásárlás esetén jegyenként 360 Ft-os kezelési költséget számít fel.

VidiShopos jegyvásárlás esetén 2000 forintba kerül elővételben a belépőjegy. Szintén 2000 forintot kell fizetni a belépőért a mérkőzés napján a helyszínen.

Megközelítés, parkolás, belépés, vendégszektor

A Csizma utcában tudnak személygépjárművel érkező szurkolóink parkolni. Az Illovszky Rudolf Stadion kapui és pénztárai is 18 órakor nyitnak ki a meccs napján. A vendég szektorban büfé fog üzemelni, ahol készpénzt és bankkártyát is elfogadnak.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek