hu en
2022. Október 05. 09:00  -  Ballai Bence   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Bérletes vagy? Nagy nyeremények várnak rád!

Lehet, hogy csak egy regisztráció választ el az értékes díjaktól.

Bérleteseinknek egy külön nyereményjátékkal szeretnénk meghálálni hűségüket, amely során havonta nyerhetnek értékes ajándékokat.

Ehhez mindössze egy egyszerű regisztrációra van tőled szükség, kérünk, hogy amennyiben szeretnél részt venni a sorsoláson, töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot, majd kattints a küldés gombra - a játékban való részvétel ingyenes.

Októbertől májusig havonta kisorsolunk egy 20 000 forint értékű MOL üzemanyagkártyát, valamint egy vidis ajándékcsomagot.

A nyerteseket minden hónapban a regisztráció során megadott e-mail címen értesítjük majd.

A játékban a 2022/2023-as éves és a 2023 tavaszi bérlettel rendelkező szurkolóink vehetnek részt. A tavaszi bérleteket már megvásárolhatod, erről részleteket itt olvashatsz. Az űrlap kitöltéséhez nem kell Google-fiókkal rendelkeznetek, anélkül is részt tudtok venni a sorsoláson.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek