hu en
2022. Május 05. 11:20  -  Hermann Dorottya   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Vidi UP: Női felnőtt együttesünk a hét csapata

A lányok a Szekszárd legyőzésével nagy lépést tettek a feljutás és a bajnoki cím felé. 

Ahogyan eddig is, ezúttal is mgválasztársa került a hét legjobb utánpótlás-csapata. A múlt heti teljesítmény alapján a fontos rangadón diadalmaskodó női felnőtt csapatunk érdemelte ki ezt a címet. 

Április 27-én az első helyen Szekszárdot fogadta a női NBII Nyugati csoportjában a második pozíciót elfoglaló együttesünk. A találkozón végig domináltak a lányok a mezőnyfölény már az 5. percben góllá érett, Földvári Fanni talált be elsőként. Horváth Mimi révén még az első félidőben megduplázta előnyét csapatunk, ezzel már eldőlni látszott a találkozó. A második játékrész kiegyenlítetebb volt, de a három pont sorsa továbbra sem volt kérdéses. A 3-0-ás végeredményt a mérkőzés utolsó percében a csereként beálló Nagy Eliza állította be. 

Ezzel a győzelemmel csapatunk nagy lépést tett, mind a bajnoki cím, mind a feljutás felé, utóbbihoz az első két hely valamelyikén kell végeznie csapatunknak. 

Gajdóczi Tibor vezetőedző a lefújást követően értékelt stábunknak: „Lehoztuk a rangadót, nagyon vártuk már, hogy ide eljussunk, de még hátra van három forduló, ezzel a meccsel nincs vége, megyünk tovább. A Szekszárdot tavaly is le tudtuk győzni, az volt a cél, hogy végig domináljunk, és megnyerjük a találkozót. Ezért a sikerért nagyon sokat dolgoztak a lányok, sok szombat-vasárnap benne van.”

„Az első és a második helyen álló csapat rangadóját láthattuk, nagy öröm számunkra, hogy nem csak nyerni tudott csapatunk, de a mutatott játék is kiváló volt, klubunk alapelveit viszontláthattuk. Magabiztos sikert arattak a lányok, végig jó iramban futballoztak. Három forduló van még hátra, mindent megteszünk a bajnoki címért!” – nyilatkozta honlapunknak Kenyeres Imre, utánpótlás-sportigazgató.

Csapatunk a következő fordulóban, május 7-én az Ada Nova otthonában lép pályára. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek