hu en
2023. Május 04. 09:22  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A Mezőkövesd ellen is színes programokkal várunk a MOL Aréna Sóstóban!

Az Aréna Teraszon sörakcióval, a stadionban pedig a gyereksarok különböző programjaival várjuk szurkolóinkat.

Az OTP Bank Liga 30. fordulójában vasárnap a Mezőkövesd Zsóry FC látogat hozzánk. A 19:30-kor kezdődő találkozó előtt (jegyinformációkat itt olvashatsz) az Aréna Teraszon már 17:30-tól sörakcióval, a MOL Aréna Sóstóban 18:30-tól várunk mindenkit bemelegítő programokkal.

MOL Aréna Sóstó, 18:30-21:45

• csocsó
• selfie- és fotófalak
• gyereksarok: lufik, színezők, tetkók
• a szünetben: ajándékágyúzás Stoplival
• Vidi Múzeum Szabó Józseffel és Németh Jánossal
• VidiShop 17:30-tól

18:30 és 21:45 között a MOL Aréna Sóstón belül több színes programmal várjuk szurkolóinkat a már megszokott gyereksarok területén.

► Csocsó

Kipróbálhatod a kapura lövést eredeti meccslabdával, és (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban is összemérhetitek tudásotokat.

► Ajándékágyúzás a szünetben!

Mindenki kedvenc rókája, Stopli a szünetben érkezik barátjával és egy ajándékágyú segítségével vidis meglepetéseket lő majd fel a lelátóra szurkolóinknak!

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Vasárnap mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum! Itt továbbra is látható az 1962.03.25-én lejátszott Székesfehérvári Vasas SC - Haladás mérkőzés eredeti hirdető plakátja. Az RBD tavalyi, 30. születésnapja alkalmából ünnepi RBD-s kiállítást is megtekinthettek a Vidi Múzeumban.

► Sörakció az Aréna Teraszon

A vasárnapi meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 17:30-tól a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk! 

► Stadionbüfé

A Mezőkövesd elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A MOL Aréna Sóstóban RePohár rendszer működik, egy pohár ára 450 Ft.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek