hu en
2022. Május 02. 12:59  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szurkolói információk az Újpest FC elleni bajnoki mérkőzésre

A belépőket elővételben a VidiShopban vagy online tudjátok megvenni, a mérkőzés napján pedig a helyszínen is lesz lehetőségetek jegyvásárlásra. 

Az OTP Bank Liga NB I 32. fordulójában csapatunk az Újpest FC otthonába látogat május 8-án, vasárnap 18:45-kor.

A találkozóra elővételben személyesen a VidiShopban vásárolhattok belépőt, ajándékboltunk nyitvatartási ideje hétköznapokon: 10:00-től 17:30-ig (ebédszünet 13:00 - 13:30).

Lehetőségetek van online jegyvásárlásra is, akár már mostantól erre a linkre kattintva. A mérkőzés napján a helyszínen is tudtok jegyet venni. A jegyvásárláshoz szurkolói kártya nem kell, azonban a személyes adataitokat (név, születési hely, születési idő) meg kell adnotok. 

A jegy ára elővételben a Vidi-szurkolók számára egységesen 2000 forintba kerül, míg a helyszínen a meccs napján és online is 3000 forintért tudjátok megvenni a belépőtöket. 3 éves kor alatti gyermek számára 5 ft-os regisztrációs jegyet kell venni. Az újpesti stadion vendégjegypénztárai 15:45-kor, a stadion kapui pedig másfél órával a kezdés előtt, 17:15-kor nyitnak ki. A Vidi-drukkerek a Szusza Ferenc Stadion környékén lévő utcákban, a szabályoknak megfelelően tudnak parkolni, a vendégszektoron belül pedig büfé üzemel majd, ahol azonban repoharakat nem használnak. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek