hu en
2022. Május 02. 16:50  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A tizedik helyen álló Budapest Honvéd látogat kedden este a MOL Aréna Sóstóba

Ebben a szezonban eddig egyszer nyertünk a Budapest Honvéd ellen, egyszer pedig kikaptunk tőlük. 

Kedden 18:30-kor a Budapest Honvéd együttese látogat a MOL Aréna Sóstóba. Ősszel hazai pályán 2-1-re nyertünk ellenük, idén februárban viszont 3-1-es vereséget szenvedtünk tőlük a fővárosban. 

A téli átigazolási időszakban hat új játékos érkezett Kispestre és ugyanennyien távoztak. 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
ÉrkezőkVidar Ari Jónsson (izlandi, Sandefjord – Norvégia), Marko Petkovics (szerb, Topolyai SC – Szerbia), Olekszandr Petruszenko (ukrán, FK Minaj – Ukrajna)
Kölcsönbe érkezők: Albi Doka (albán, HNK Gorica – Horvátország), Dejan Drazsics (szerb, Slovan Bratislava – Szlovákia), Mohammed Kadiri (ghánai, Dinamo Kijev – Ukrajna, legutóbb kölcsönben FK Csornomorec – Ukrajna)
Távozók: Eppel Márton (Diósgyőri VTK), Kovács Nikolasz (Paks), Mohamed Mezgrani (belga-algériai, Puskás Akadémia), Nono (spanyol, Damak FC – Szaúd-Arábia)
Kölcsönbe távozók: Balogh Norbert (DAC 1904 – Szlovákia)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhozTalys Oliveira (brazil, NK Osijek – Horvátország, onnan Pafosz – Ciprus)

Keddi ellenfelünk a legutóbbi öt bajnoki mérkőzésén nyeretlen maradt, két vereség mellett (ZTE - Bp. Honvéd 3-1, Bp. Honvéd - FTC 1-2) háromszor is 1-1-es döntetlent játszott a Kisvárda, a Gyirmót és a Paks ellen. A harmadik legkevesebb győzelmet (9) és a második legtöbb vereséget (14) tudhatja magának a kispesti együttes, amelynél több vereséget csak az MTK szenvedett ebben a szezonban (15). A piros-feketék legeredményesebb játékosa a 14 találatnál járó Nenad Lukic.

A kedden 18:30-kor kezdődő MOL Fehérvár FC - Budapest Honvéd NB I-es bajnoki mérkőzést az M4 Sport, valamint az http://www.m4sport.hu élőben közvetíti majd, de természetesen honlapunk is jelentkezik a szokásos, szöveges online-közvetítéssel.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek