hu en
2021. Október 26. 09:30  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A Paksi FC-t látjuk vendégül péntek este a MOL Aréna Sóstóban

Bognár György csapata lőtte messze a legtöbb gólt eddig a bajnokságban, de a legtöbbet is kapta. 

Az OTP Bank Liga NB I 11. fordulójában a Paksi FC látogat pénteken 19:45-kor a MOL Aréna Sóstóba. A Bognár György által vezetett paksi együttes lőtte a legtöbb gólt az idei szezonban, tíz meccsen összesen 26 gólt szereztek a Tolna megyei futballisták, igaz a legtöbb gólt is a Paks kapta, összesen 22-t. Az első tíz fordulóban a Paksi FC az összes bajnokiján betalált az ellenfelek kapujába és valamennyi ellenfele is bevette a Paks kapuját. Négy paksi futballista is legalább négy gólt szerzett az idei szezonban. Ádám Martin 7 találatnál jár, Sajbán Máté 5-nél, Bognár István és Hahn János pedig 4-4 gólt lőttek eddig.

A Paksot a Mezőkövesd (3-2), a Budapest Honvéd (3-1), az FTC (3-1) és a Gyirmót (2-1) győzte le, míg Bognár György csapata a Puskás Akadémia (6-1), az Újpest (2-1), az MTK (3-1) és a ZTE (5-2) ellen szerezte meg a három pontot - ráadásul a PAFC-ot és a ZTE-t idegenben ütötte ki a Paks. A DVSC (3-3) és a Kisvárda (2-2) ellen pedig két gólgazdag döntetlent játszottak. 

Pályaválasztóként a pénteki lesz a 17. NB I-es bajnokink a Paksi FC ellen, eddig 11-szer nyertünk, négyszer játszottunk döntetlent, a Paks pedig egy alkalommal vitte el tőlünk mindhárom pontot. A MOL Aréna Sóstóban viszont még nem sikerült legyőznünk a Paksot, ugyanis utoljára 2017. november 25-én a Pancho Arénában nyertünk pályaválasztóként a Paks ellen, azóta 3 döntetlen és 1 vereség a mérlegünk ellenük. 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek