hu en
2021. Április 19. 22:00  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
A tabellán nyolcadik Mezőkövesdhez látogatunk

A 30. forduló mérkőzése szerdán 20.00-kor kezdődik. 

Hétközi fordulót rendeznek az NB I-ben, csapatunk Mezőkövesden vendégszerepel szerda este. Pintér Attila tanítványai a nyolcadik helyről, mi a harmadik pozícióból várjuk az összecsapást.

A Kövesd egy remek, közel négy hónapos, 13 meccses veretlenségi sorozatot zárt le április elején és azóta zsinórban háromszor vereséget szenvedett, a Puskás Akadémiától idegenben 2-0-ra, a Kisvárdától hazai pályán 1-0-ra, az Újpesttől Budapesten 3-0-ra kapott ki. A mérlegük így 10 győzelem, 8 döntetlen és 11 vereség a szezonban, 31 gólt szereztek eddig (ez holtversenyben a második leggyengébb mutató a mezőnyben) és 38-at kaptak, két legeredményesebb játékosuk Dino Besirovic és Cseri Tamás, mindketten ötször találtak be.

Ősszel Mezőkövesden 2-1-re győztünk, februárban 0-0-át játszottunk velük a MOL Aréna Sóstóban. NB I-es történelmünk során nyolcszor léptünk pályára Matyóföldön, kétszer győztünk, háromszor ikszeltünk és háromszor kikaptunk.

A Magyar Kupában a negyeddöntőig jutott idén a Mezőkövesd, ott büntetők után estek ki az Újpesttel szemben márciusban.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek