hu en
2022. Március 14. 12:50  -  Óházy Bálint   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Kölcsön-figyelő: március 7-14.

Budu Zivzivadze az Újpest, Csoboth Kevin a Szeged színeiben lőtt gólt győztes bajnokin az elmúlt héten.

Egy hét elteltével ismét megnéztük, hogy teljesítettek a Vidi kölcsönadott labdarúgói.

Az NB I-ben Budu Zivzivadze már az 5. percben vezetéshez juttatta az Újpestet a DVSC elleni szombati bajnokin, a mérkőzést végigjátszó grúz (georgiai) támadó csapata 2-1-re győzött. Zsóri Dániel szombaton a 76. percben állt be a Mezőkövesden 0-0-s döntetlent játszó Zalaegerszegbe, majd vasárnap végig a pályán volt a kék-fehérek második csapatában, amely 3-1-es vereséget szenvedett a Puskás Akadémia II otthonában. Halmai Ádám nem volt ott a zalaiak keretében. Zeke Márió végigjátszotta a Gyirmót Kisvárda elleni, 1-0-ra elveszített bajnokiját.

Az NB II-ben hétközi fordulót is rendeztek, amely során a Szeged 6-0-ra verte a Budaörsöt, a kezdőként a 64. percig a pályán lévő Csoboth Kevin szerezte együttese harmadik gólját a 23. minutumban. Vasárnap 2-2-es döntetlent játszott a Szeged a Soroksár otthonában, Csoboth kezdőként a 82. percig volt a pályán. A Budaörsben a szerdai, Szeged elleni bajnokin a kooperációs megállapodás keretében ott szereplő Kojnok Zsolt kezdőként a félidőig volt a pályán, Horváth Barnabás a 63. percben állt be, a hétvégi, Dorog elleni 3-0-s siker alkalmával Kojnok és Horváth is a cserepadon kapott helyet. Szabó Levente a hétközben az 59. percben állt be a Kecskemét ellen 3-1-re alulmaradó Budafokba, csapata hétfőn 20 órától a Szombathelyi Haladás otthonában lép pályára.

Külföldön szereplő kölcsönjátékosaink közül Emil Rockov védte a szerb élvonalbeli Vojvodina kapuját a Radnicki Nis elleni 1-0-s vereség alkalmával. Gundel-Takács Bence horvát másodosztályú együttese, az NK Jarun 0-0-s döntetlent játszott a Zapresic ellen, kapusunk a kispadon kapott helyet. Lyes Houri román első osztályban szereplő csapata, a Craiova két győzelmet aratott az elmúlt héten, a Farul Constantát 1-0-ra, az FC Argest 3-0-ra verték, francia középpályásunk viszont sérülés miatt továbbra sem volt bevethető.

CÍMKÉK
Kojnok Zsolt Horváth Barnabás Zeke Márió Halmai Ádám Gundel-Takács Bence Zsóri Dániel Szabó Levente Lyes Houri Budu Zivzivadze Emil Rockov Csoboth Kevin
Hírek
Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek