hu en
2011. November 05. 09:56  -  Németh Zoltán
Érdekes programok a stadionban a Vidi-Újpest előtt

Jöjjön ki vasárnap az NB I-es bajnoki előtt Sóstóra, és szurkoljon a fiataloknak az előmeccseken!

A Videoton Utánpótlás Kupa keretében rengeteg torna került megrendezésre 2011 őszén. Szakembereink ezúttal is sok tehetséges fiatalt láthattak játék közben, a legügyesebbek vasárnap a VUK Gálán is pályára léphetnek. A Videoton FC - Újpest bajnoki mérkőzést megelőzően, 13:30-kor kezdődik az ifjú labdarúgók tornája, a fiatalok természetesen a Sóstói Stadion centerpályáján rúgják majd a labdát. A 7, 9 és 11 évesek meccsein Székesfehérvár válogatottja a Fejér megye legjobbjaiból öszeállított válogatottal mérkőzik meg.

A VUK Gálát követően még egy előmérkőzésre is sor kerül, a Kárpát-medencei Összmagyar Nemzeti Diákbajnokság gálamérkőzésén a Nyárádszereda együttese Kárpátalja és Felvidék válogatottjával találkozik. A mérkőzést a helyszínen tekinti meg a 80. születésnapját épp vasárnap ünneplő Várhidi Pál.

Vasárnap érdemes lesz korán kilátogatni Sóstóra, hiszen csapatunk Újpest elleni bajnokija előtt is remek mérkőzések várják szurkolóinkat!

Időpont Esemény
Vasárnap, 13.30 VUK - utánpótlás kupa döntő mérkőzések
Vasárnap, 14:15 Nyárádszereda - Kárpátalja/Felvidék U18 területi válogatottak mérkőzése
Vasárnap, 16:00 Videoton FC - Újpest FC, OTPBANK liga NB I-es bajnoki mérkőzés

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek