hu en
2023. Szeptember 01. 11:00  -  Óházy Bálint   -   Fotó: fehervarfc.hu
Zeke Márió távozik

Balhátvédünk játékjogát megvásárolta a Kecskeméti TE.

Távozik a Fehérvár FC-től Zeke Márió, aki a Kecskemét együttesében folytatja pályafutását.

A 22 éves balhátvéd a 2017/2018-as téli átigazolási időszakban érkezett a Vidibe, eleinte elsősorban második csapatunkban kapott lehetőséget, majd 2019 és 2023 nyara között szerepelt kölcsönben a Gyirmót, a Budafok és a Kecskemét csapatában is. Nyáron tért vissza Fehérvárra, a 2023/2024-es szezonban három bajnoki mérkőzésen lépett pályára.

"Szerettük volna meghosszabbítani Zeke Márió jövő nyáron lejáró szerződését, amiről már a nyár elején tárgyaltunk, azonban a tehetséges balhátvéd jelezte, lehetőség szerint vissza szeretne térni Kecskemétre. Célunk, hogy olyan játékosok alkossák a keretünket, akik kizárólag a Vidire koncentrálnak és piros-kékben szeretnének sikereket elérni. Márió játékjogát megvásárolta a KTE, pótlásán folyamatosan dolgozunk, neki pedig sok sikert kívánunk!" - nyilatkozta honlapunknak Juhász Roland sportigazgató.

Zeke Máriónak további karrierjéhez sok sikert kívánunk!

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek