hu en
2023. Augusztus 22. 09:41  -  Óházy Bálint   -   Fotó: fehervarfc.hu
Kölcsön-figyelő: augusztus 14-21.

A 4. és az 5. fordulót rendezték a másodosztályban, ahol immár öt Vidi-játékos érintett, miután Kovács Bence is bekerült a kooperációs szerződésbe.

A múlt héten két fordulót is rendeztek a Merkantil Bank NB II-ben, mi pedig szokás szerint megnéztük, hogy teljesítettek a Vidi kölcsönadott játékosai.

A Siófok először a Kazincbarcika otthonában játszott 1-1-et, Menyhárt Zsombor kezdőként a 63. percig volt a pályán, Tóth Tamás Vid nem állt be. A hétvégén a Budapest Honvédot győzték le 2-1-re a Balaton-partiak, itt Menyhárt az 58., Tóth a 90. percben lépett pályára, míg a kooperációs megállapodás keretében már szintén a Siófokot erősítő Kovács Bence első meccsén még nem állt be a kispestiek ellen.

Az Ajka hétközben 2-0-ra győzött a Mosonmagyaróvár vendégeként Babos Bencével a kispadján, majd hétvégén 2-0-ra alulmaradt a Pécs elleni hazai bajnokin, játékosunk ekkor kezdőként az első félidőben volt a pályán.

A Nyíregyháza szerdán 1-1-re végzett a Szombathelyi Haladás otthonában Dala Martinnal a kapujában, szombaton pedig 3-2-re verték az ETO FC Győrt, kapusunk akkor a kispadon kapott helyet.

 

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek