hu en
2023. Augusztus 19. 13:40  -  fehervarfc.hu   -   Fotó: fehervarfc.hu
Simple Női Liga: Győzelemmel kezdtünk hazai pályán

Földvári Fanni triplájával és Szehofner Vivien góljával 4-2-re legyőztük az újonc Budaörsöt.

Szombaton 11:00 órakor hazai pályán kezdte meg a Simple Női Liga 2023/2024-es kiírását női csapatunk. Az új igazolások közül a kezdőben kapott helyet Szabó Emese és Ramor Korinna, Moldovan Diana és Czvetnics Dorka pedig csereként álltak be.Az élvonalban második szezonját kezdő vidis hölgyek szinte rögtön megszerezték a vezetést az újonc Budaörs ellen Földvári Fanni góljával, majd Szehofner Vivien büntetőből megduplázta az előnyünket.

A második félidő elején szépítettek a hazaiak, a hajrában azonban Földvári megszerezte második és harmadik gólját is - a 21 esztendős játékos az előző szezonban két gólt szerzett a bajnokságban 22 mérkőzésen, most 85 perc alatt túllépte a tavalyi “termést”!  A végeredményt a Budaörs részéről Berencsi Boglárka állította be, aki büntetőből volt eredményes a 87. percben.

A csapat új vezetőedzője, Andorka Péter tehát győzelemmel debütált a kispadon, a csapat pedig jó rajtot vett, folytatás jövő héten vasárnap 17:30-kor, az Astra-HFC Üllő otthonában.

Fehérvár FC - Budaörs 4-2 (2-0)
Simple Női Liga, 1. forduló

Vidi: Terestyényi - Simon, Jánosi, Romaniczki, Szabó E. - Kozma, Bognár - Ramor (Moldovan, 40., Czvetnics, 54.), Szabó B., Földvári - Szehofner (Szombati, 91.)

Gólszerzők: Földvári (3., 83., 85.), Szehofner (33., 11-esből) ill. Fábián (52.), Berencsi (88., 11-esből)

Sárga lap: Oláh (33.) - Budaörs
Piros lap: Szűcs (69.) - Budaörs

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek