hu en
2023. Augusztus 02. 13:20  -  Óházy Bálint   -   Fotó: fehervarfc.hu
Az FTC ellen is színes programokkal várunk Sóstón - érkezz időben!

A vasárnapi mérkőzésen többek között XXL-csocsóval, speedmasterrel, ketrecfocival, freestylebemutatóval és táncshow-val várunk benneteket a Sóstói Stadionban.

Az OTP Bank Liga 2. fordulójában vasárnap a Ferencvárosi TC látogat hozzánk. A 17:45-kor kezdődő találkozó előtt az Aréna Teraszon már 15 órától sörakcióval, a Sóstói Stadionban pedig 16:45-től várunk mindenkit bemelegítő programokkal.

Sóstói Stadion, 16:45-19:30

• csocsó, XXL-csocsó
• speedmaster
• ketrecfoci
• sálágyú a szünetben különleges, limitált kiadású Stopli10 sálakkal
• gyereksarok: lufik, színezők, tetkók
• táncshow
• a mérkőzés előtt és szünetben freestyle bemutató a kerengőn
• Vidi Múzeum Szabó Józseffel és Németh Jánossal
VidiShop: megvásárolhatók az új mezek

16:45 és 19:30 között a Sóstói Stadionon belül több színes programmal várjuk szurkolóinkat a már megszokott gyereksarok területén.

► XXL-csocsó, speedmaster, ketrecfoci

A gyereksarokban (kizárólag pörgetés nélkül) XXL-csocsóban mérhetitek össze tudásotokat. A speedmaster sebességmérő kapunál lemérheted, mekkora erővel tudod megrúgni a labdát, ketrecfociban pedig kettő a kettő ellen tudtok játszani.

► Ajándékágyúzás a szünetben!

Mindenki kedvenc rókája, az idén 10 esztendős Stopli a szünetben érkezik barátjával és egy ajándékágyú segítségével különleges, limitált kiadású Stopli10-es sálakat lő fel nektek a lelátóra!

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Vasárnap is mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum! Itt többek között a 2023/2024-es NB I-es szezon csapatainak zászlói is megtekinthetők.

► VidiShop: vásárold meg csapatunk új mezét!

Klubunk hivatalos ajándékboltja is nyitva tart majd, ahol megvásárolhatod csapatunk hivatalos, új szerelését - az első számú felnőtt mez 27 990 forintba, a gyermek mez 21 990 forintba kerül.

► Sörakció az Aréna Teraszon

A vasárnapi meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a Sóstói Stadionhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 15:00-tól a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk! 

► Stadionbüfé

A Ferencváros elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A Sóstói Stadionban RePohár rendszer működik, egy pohár ára 500 Ft.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek