hu en
2023. Június 15. 09:55  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Szombaton Sóstón kerül sor a XV. Adni Jó Kupára!

A kispályás jótékonysági torna helyszínét klubunk biztosítja a szervezők számára, akik szeretettel várnak minden érdeklődőt és segíteni vágyó szurkolót a Csíkvári útra.

Szombaton 8:30-kor kezdődik a XV. Adni Jó Kupa Sóstón! A kispályás jótékonysági torna szervezői ezúttal a Fejér Vármegyei Gyermekvédelmi Központ ellátottjai számára gyűjtenek.

A megnyitó után a mérkőzések 9:00 órakor kezdődnek, 10:00 órától arcfestés és csillámtetoválás, 11:00 órától pedig Pitypang koncert várja a gyermekeket és szüleiket. A döntőkre, az eredményhirdetésre és a tombolára nagyjából 15:30-kor kerül sor. Természetesen büfé és ebéd is várja majd az érkezőket, a becsületkassza bevétele a nevezési díjak és az adományok mellett szintén a fejér vármegyei lakásotthonok és különleges gyermekotthonok megsegítését szolgálják majd.

Az "Adni jó kupa baráti kör Alapítvány"-ról bővebben ide kattitva olvashattok.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek