hu en
2023. Május 09. 10:00  -  Wéninger Ákos   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Az ötödik helyezett Puskás Akadémia FC vendégei leszünk vasárnap kora este

A vasárnapi lesz a két csapat 25. egymás elleni NB I-es bajnokija.

Vasárnap 18 órakor az ötödik helyezett Puskás Akadémia FC otthonában, a felcsúti Pancho Arénában lépünk pályára az OTP Bank Liga NB I 31. fordulójában. Ez lesz a két együttes 25. egymás elleni élvonalbeli találkozója. Az eddigi 24 meccsből 10-et megnyertünk, 9 döntetlen mellett 5 felcsúti siker született. 

A PAFC ellen legutóbb 2020 őszén tudtunk bajnokit nyerni, azóta ötször döntetlen született, kétszer pedig vereséget szenvedtünk. A PAFC pályaválasztása mellett a 2019/2020-as szezonban nyertünk utoljára. 

Ellenfelünk sokáig a dobogóért küzdött ebben a szezonban, azonban a legutóbbi öt bajnokijából csak kettőt nyert meg, így négy pontra nőtt a különbség a harmadik helyen álló Paks és a PAFC között. Ebben a szezonban eddig kétszer is 1-1-es döntetlent játszottunk a felcsúti együttessel, vasárnap azonban csak a győzelem jelentene lehetőséget arra, hogy elmozduljunk a kieső helyről.

A PAFC legeredményesebb játékosa a 8 találatnál járó iráni támadó, Sahab Zahedi, a gólpasszok tekintetében Alexandru Baluta áll az élen 6 assziszttal, míg a legtöbb játékperccel (2137 perc) Batik Bence rendelkezik.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek