hu en
2023. Január 13. 14:48  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
VIDI II
Egy győzelemmel és egy vereséggel indította a felkészülést a Vidi II

Szerdán a Dabast győzték le a fiatalok, pénteken 3-1-re nyert az NB II-es Siófok Sóstón.

Szerdán a Dabas otthonában játszotta első 2023 felkészülési mérkőzését NB III-as második csapatunk, ahol Babos, Husvéth és Balogh Máté góljaival 3-0-ra nyerni is tudott Imrik László együttese.

Pénteken már egy erősebb ellenfél várt a Vidi II-re, hiszen az NB II-es Siófok érkezett Sóstóra. A műfüvön megrendezésre került összecsapásra a szakmai stáb a Hajdu - Gyenti, Horváth Á., Sabanov, Gagyi - Molnár Cs. - Ambach, Bumba - Balogh M., Tóth T., Babos kezdőt küldte pályára, a vendégeknél a kezdőben volt többek között az egykori vidis Vágó Gábor és a több mint hatvan élvonalbeli meccsel rendelkező Makrai Gábor is.

Ennek ellenére nem látszódott az osztálykülönbség a pályán. Először a 25. percben Babos egy szép csel után 18-ról lőtt, Winter ezt még magabiztosan hárította, négy perccel később azonban Bumba szabadrúgása után tehetetlen volt, amikor Sabanov csúsztatott a hálóba. A félidő egyetlen veszélyes siófoki lövése Balogh nevéhez fűződött, de 20 méterről hiába célozta meg a bal alsó sarkot, néhány centit tévedett a vendégek csatára.

A szünetben csak Hajdu Csanád maradt a pályán, mezőnyben a Forgó, Husvéth, Gajdóczi, Nádudvari - Gulyás - Kecskés, Szombati - Futsek, Polgár, Lehota összetételű gárda folytatta, igaz Lehotát sérülés miatt nem sokkal később Babos váltotta. Dragan Vukmir is sort cserélt, újabb ex-vidiseket is köszönthettünk a pályán Varga Bence, Varjas Zoltán és Dénes Csanád Vilmos személyében.

Ebben a játékrészben már lehetett érezni, hogy egy rendkívül fiatal csapat van a pályán, amelyet kihasznált rutinosabb ellenfelünk. Az 53. percben Farkas jó ívben fejelte meg a labdát 14 méterre a kaputól, de Hajdu még ujjheggyel a kapufára tudta azt tolni, de a 73. és 74. percben már nem tudta hárítani Farkas büntetőjét és 18 méteres pontos lövését. A második találat után a fiatal kapus helyére a szintén 2006-os Balaskó érkezett, akinek Polényi lőtt nagy gólt ballal, 14 méterről. A találkozót így 3-1-re az NB II-es BFC Siófok nyerte meg.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek