hu en
2023. Január 10. 07:41  -  molfehervarfc.hu   -   Fotó: molfehervarfc.hu
Az Év Sportolója Gála: a magyar válogatott lett az év csapata

Marco Rossi csapatát is díjazták hétfő este az Operaházban. A Vidi válogatottjai az edzőtábor miatt nem tudtak személyesen jelen lenni az eseményen.

Hétfő este a budapesti Operaházban tartották a nagyszabású Év Sportolója Gálát, amelyen többek között az év csapatát is díjazták a sportújságírók. A kollégák választása a 2022-ben remek eredménysort produkáló magyar labdarúgó-válogatottra esett, amelynek az egész év folyamán meghatározó tagja volt Fiola Attila és Nego Loic. Rajtuk kívül keretünkből Schön Szabolcs és a Görögország ellen debütáló Dárdai Palkó kapott meghívót a keretbe az év edzőjének is megválasztott Marco Rossitól.

Játékosaink az edzőtábor miatt személyesen nem tudtak megjelenni az eseményen, a nemzeti csapatot Marco Rossi, Laczkó Zsolt, Gulácsi Péter, Nagy Zsolt és Kalmár Zsolt képviselte a színpadon.

Fehérvár FC - Minden jog fenntartva
A webhely cookie-k segítségével nyújtja a szolgáltatásokat, szabja személyre a hirdetéseket és elemzi a forgalmat. Emellett a felhasználási adatokhoz a Google is hozzáférhet. A webhely használatával elfogadja a cookie-k használatát. További részletek